La llum al delta

L’edifici de l’hotel és de construcció relativament recent, ara fa 15 anys, i va ser projectat específicament per a ser un hotel de poques habitacions, silenciós i ple de llum. Vam ser testimonis de la seva creació des de la concepció fins a la inauguració com a hotel.

La nostra idea, des de l’inici, va ser sempre que l’hotel pogués convertir-se en un refugi de pau, amb poques habitacions còmodes, espaioses, amb molta llum, amb accés a l’exterior, ja sigui a una terrassa al primer pis o al pati, i on es respirés privacitat. El pati és l’espai que rep la llum i la distribueix a tots els racons. I també la zona on podeu gaudir del sol del capvespre, dels massatges que us oferim, o dels jacuzzis que teniu a lliure disposició.

La situació de Mar d’Espills dins del poble també és singular. És un edifici cantoner que està orientat al nord, i això fa que gaudim d’una vista privilegiada: estem a primera línia de l’ Encanyissada, la llacuna natural més gran del Delta de l’Ebre. Per això l’hotel en sí és un mirador únic per a contemplar la bellesa del paisatge deltaic i les aus que ens visiten. Durant la majoria de mesos de l’any també és llotja d’honor per a veure les postes de sol… cada dia diferents, i una de les experiències sensorialment més intenses al delta.

Si has estat a l’hotel i has pujat a la sala biblioteca-mirador, ja ho saps, si no, hauràs de tornar i experimentar-ho… I si encara no has vingut mai, t’esperem perquè coneguis Mar d’Espills i el seu entorn, aquest any que acabem d’encetar.

Fins aviat,

Pili i Sisco