Tarifes

 • Prices
 • Prices
 • Prices
 • Prices
 • Prices
 • Prices
 • Prices
temporada alta temporada mitja resta de l’any
Habitació doble 155 € 135 € 120 €
Habitació doble superior 200 € 175 € 160 €
Suite 200 € 190 € 175 €
Suite Premium 250 € 235 € 220 €
Habitació d’ús individual 125 € 115 € 110 €

 • Amb previ avís, els podem oferir esmorzars per a vegetarians i cel·líacs.

POLÍTICA DE RESERVES I CANCEL·LACIONS

Paga i senyal per part de les persones usuàries

L’Hotel Mar d’Espills pot exigir a les persones usuàries que efectuïn una reserva, un avançament del preu que s’entén a compte de l’import resultant dels serveis prestats.
En aquest sentit, per a formalitzar la reserva al nostre establiment sol·licitem el número de targeta de crèdit com a garantia.

Cancel·lació de la reserva
 1. L’hotel està obligat a informar la persona usuària, abans de la formalització del contracte, sobre les clàusules de cancel·lació.
 2. La cancel·lació efectuada per la persona usuària dins els 10 dies anteriors a la data d’arribada dóna lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte en contrari:
  1. Cancel·lació 2 dies abans, el 50% del preu total d’estada.
  2. Cancel·lació 1 dia abans, el 75% del preu total d’estada.
  3. Cancel·lació el mateix dia, el 75% del preu total d’estada.
  4. No presentar-se el dia de la reserva, el 100% del preu total d’estada.
  5. Les anteriors penalitzacions no són d’aplicació quan la cancel·lació es produeix per causa de força major degudament acreditada.
 3. La persona usuària té dret a cancel·lar la reserva confirmada sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 10 dies anteriors a la data d’arribada, llevat pacte en contrari.
Rescabalament per renúncia de l’estada

La persona titular de l’establiment d’allotjament turístic està obligada a informar la persona o persones usuàries, abans de la realització del contracte, sobre la normativa aplicable en cas de renúncia de l’estada.
Quan el client abandoni l’habitació abans de la data fins la qual la tenia reservada, l’hotel pot demanar fins a l’equivalent al 50% del preu total dels serveis que restin per utilitzar, llevat de pacte específic entre les parts.