Wellness

 • Therapies in Hotel Marjal Delta del Ebro

  Assoleix una relaxació profunda i reparadora durant la teva estada a l’Hotel Mar d’Espills, i guanya salut

 • Servei de massatges en un espai íntim

 • Relax in our outdoor jacuzzis

  Jacuzzis exteriors (subjecte a condicions meteorològiques)

 • Natura

  Sala-biblioteca amb telescopi i vistes úniques a la llacuna.

Vine a fer salut

Ens hem proposat ser un hotel terapèutic i oferir-te serveis que t’ajudi a aconseguir un descans reparador, relaxació profunda i reconnexió amb tu mateix/a.

Servei de massatges (sol·licita’l amb 24h d’antelació)  50minuts/50€:

 • Massatge podal, res relaxa més que un massatge als peus després d’un dia d’excursions i visites.
 • Massatge fisioterapèutic, per a suavitzar tensions musculars focalitzades o dolències múscul-esquelètiques concretes.
 • Massatge relaxant, per a relaxar tensions musculars que vas acumulant en el teu dia a dia. Aprofita l’entorn singular en què ens trobem per a relaxar profundament els músculs i gaudir plenament de la calma que es respira.
 • Massatge circulatori, per a alleugerir tensions físiques i emocionals. Aquest massatge descobreix nous espais perquè flueixi l’energia bloquejada per la tensió crònica. Més enllà d’un massatge muscular, el seu propòsit és recuperar la vitalitat que es va perdent amb la rutina i els hàbits de les nostres vides.
 • Massatge energètic, si necessites relaxar-te però t’incomoda sentir el contacte directe a la teva pell, aquest és el teu massatge. Consisteix en tocs suaus, sense fregar la pell; fins i tot sense tocar-la s’assoleix una relaxació profunda i s’arriba a un estat de calma i equilibri en diferents àrees: vital, emocional i psíquica.

Servei de teràpia amb Flors de Bach i teràpia psico-corporal amb Pilar Centelles, 50minuts/50€

Si tens algun neguit de l’origen que sigui (físic, emocional o anímic) podem oferir-te una perspectiva diferent del conflicte o malaltia, posant l’enfoc en una forma integradora de salut. Ara que estàs relaxat/da pot ser un bon moment per mirar què et passa i posar-hi fil a l’agulla.  

Aquest servei pot tenir continuïtat amb una segona trobada online que podràs concretar per després de l’estada a l’hotel. Serà com allargar el regust i els beneficis d’aquestes vacances. 

Banys de bosc, excursions guiades i tallers terapèutics

Col·laborem amb l’empresa PortsExperience per a oferir-te excursions combinades amb activitats terapèutiques. Clica aquí per a més informació.


Tots els serveis terapèutics els proveeix Pilar Centelles Mas, farmacèutica i terapeuta psico-corporal bioenergètica.